het-arubahuis

Foto websiteWelkom op de website van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Aruba, ook wel bekend als het Arubahuis. Per 20 november 2017 is de heer G.F. Besaril benoemd tot Gevolmachtigde Minister van Aruba in Den Haag.

Het Arubahuis is de officiële vertegenwoordiging van de Arubaanse regering in Nederland, conform het Statuut voor het Koninkrijk . De Gevolmachtigde Minister heeft de algemene leiding en wordt daarin ondersteund door een directeur en diverse hoofden van afdelingen.

Lees meer...

Nieuwe Koninkrijksambassadeur Dominicaanse Republiek bij minister Besaril

Den Haag  – De nieuwe ambassadeur voor het Koninkrijk in de Dominicaanse Republiek Annemieke Verrijp bracht een beleefdheidsbezoek aan Gevolmachtigde Minister Guillfred Besaril.

Verrijp volgde Ontwikkelingsstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2005 is Verrijp bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in dienst getreden en in de lagere rangen werkzaam geweest in Dhaka, Bangladesh en op het departement in Den Haag. Annemieke Verrijp werkte eerder voor de Verenigde Naties in New York en voor een NGO op de Dominicaanse Republiek. Ze is opgegroeid in Curaçao.

Minister Besaril zegt verheugd te zijn dat een ambassadeur is benoemd in de Dominicaanse Republiek die kennis en affiniteit heeft met de regio.

 

Business Event Arubahuis

Bezoek Minister Guillfred Besaril aan FC Twente