het-arubahuis

Foto websiteWelkom op de website van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Aruba, ook wel bekend als het Arubahuis. Per 20 november 2017 is de heer G.F. Besaril benoemd tot Gevolmachtigde Minister van Aruba in Den Haag.

Het Arubahuis is de officiële vertegenwoordiging van de Arubaanse regering in Nederland, conform het Statuut voor het Koninkrijk . De Gevolmachtigde Minister heeft de algemene leiding en wordt daarin ondersteund door een directeur en diverse hoofden van afdelingen.

Lees meer...

Minister Besaril bezoekt Arubaans voetballer Ethan Tromp bij FC Twente

Den Haag\Enschede  – Gevolmachtigde Minister Guillfred Besaril bracht een bezoek aan voetbalclub FC Twente voor een ontmoeting met de 16 jarige Arubaanse voetballer Ethan Tromp. Hij staat sinds kort onder contract bij FC Twente.

Doel van het bezoek van minister Besaril was om de waardering van de Arubaanse regering over te brengen aan FC Twente die een jonge Arubaan de kans geeft om zich bij de voetbalclub verder te ontwikkelen.

De bewindsman kreeg door hoofd opleiding Rob Boudrie een rondleiding zowel op het trainingscentrum in Hengelo als in het stadion van FC Twente in Enschede. Daarnaast kreeg Besaril ook een uitleg over de trainingen en de faciliteiten van de voetbalclub.

Minister Besaril zei trots te zijn dat Ethan deze kans heeft gekregen en overhandigd hem namens de regering van Aruba een plakkaat als blijk van zijn prestatie en doorzettingsvermogen om zijn doelen te halen.

 

Business Event Arubahuis