het-arubahuis

Foto websiteWelkom op de website van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Aruba, ook wel bekend als het Arubahuis. Per 20 november 2017 is de heer G.F. Besaril benoemd tot Gevolmachtigde Minister van Aruba in Den Haag.

Het Arubahuis is de officiële vertegenwoordiging van de Arubaanse regering in Nederland, conform het Statuut voor het Koninkrijk . De Gevolmachtigde Minister heeft de algemene leiding en wordt daarin ondersteund door een directeur en diverse hoofden van afdelingen.

Lees meer...

Minister Besaril geëerd tot Ridder in de Orde van de Govie

Den Haag\Maastricht – Gevolmachtigde Minister Guillfred Besaril woonde samen met zijn echtgenote Siglaine als speciale gasten het carnaval in Maastricht. De bewindsman was uitgenodigd door de Gouverneur van Limburg Theo Bovens en de burgemeester van Maastricht Annemarie Penn-te Strake.

De officiële viering vond plaats op het stadshuis en daar gaf burgemeester Penn-te Strake de sleutel van de stad over aan Prins Carnaval 2019 Armand I.
Daarna werd Besaril, samen met andere speciale gasten waaronder Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen en Minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins, geëerd tot ‘Ridder in de Orde van de Govie’ van de Maastrichtse Tempeleers.
De Tempeleers kiezen elk jaar een organisatie die veel betekent voor de samenleving. Dit jaar is gekozen voor de politie en daarom worden de gasten geëerd in de Orde van de Govie dat Limburgs is voor politie.

Business Event Arubahuis

Bezoek Minister Guillfred Besaril aan FC Twente