het-arubahuis

Persberichten

Aruba wint Zoover Award 2014 voor beste vliegvakantieland buiten E.U.

Den Haag\Amsterdam – Aruba heeft de Zoover Award 2014 gewonnen voor ‘Beste vliegvakantieland buiten de E.U.’ Het ‘One Happy Island’ won met een gewogen gemiddelde van 9,37. Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche.

ATA-zooveraward21De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan de best gewaardeerde accommodaties in Europa en de meest populaire vakantiebestemmingen wereldwijd.
‘We hebben als bestemming een heel succesvol eerste kwartaal achter de rug. In de eerste drie maanden van 2014 hebben wij bijna tienduizend (9.650) toeristen op ons eiland mogen verwelkomen. Dat is een stijging van 7,5% ten opzichte van 2013. Nederland is binnen Europa onze grootste markt. Dat het Nederlandse publiek deze waardering naar ons toe uitspreekt en ons een 9,59 geeft voor gastvrijheid, beschouwen we echt als de kroon op ons werk. Het is tevens een bevestiging dat Aruba een ‘One Happy Island’ is met een warme en vriendelijke lokale bevolking,’ aldus Tirso Tromp, Area Director Europe Aruba Tourism Authority.

Business Event Arubahuis