het-arubahuis

Persberichten

Minister Boekhoudt ontvangt Arubaanse Vierdaagse

Den Haag – Een viertal Arubanen dat hebben deelgenomen aan de Nijmeegse Vierdaagse, dit jaar de 100ste editie, werden recent op het Kabinet van Aruba ontvangen.

In de Sala Betico werden de wandelaars door Gevolmachtigde minister Alfonso Boekhoudt en de directeur van het Kabinet van Aruba Shandra John samen met hun familie verwelkomd.

Elk jaar lopen diverse Arubanen de Vierdaagse, waaronder groepen van de douane, militairen van Arumil, maar ook individuelen. Het Kabinet van Aruba deed een oproep via Facebook, waarop diverse positieve reacties binnenkwamen. Niet iedereen kon echter aanwezig zijn bij de ontvangst. Sylvia Stijl-Lewis en Reynaldo Maduro hebben beiden al 19 keer de Vierdaagse gelopen. Margaritha Groenendaal-Flanders liep dit jaar voor de 20ste keer en Glenny Croese-Yarzagaray doet al 30 keer mee aan de wandelmars.

De deelnemers kregen de mogelijkheid om hun ervaringen met elkaar en met de minister en de directeur te delen. Minister Boekhoudt gaf op zijn beurt aan dankbaar te zijn op de wijze waarop de wandelaars Aruba hebben gepromoot, waardoor de toeschouwers de mogelijkheid kregen een positieve kant van onze mensen te zien.

Business Event Arubahuis